Vlogster Rianne Meijer vlogt nu vast op dinsdag en donderdag

Youtuber, model en fotograaf Rianne Meijer was op haar Youtube channel altijd best een chaoot. Ze vlogde nooit op vaste dagen waardoor haar kijkers niet wisten of en wanneer er iets kwam.

Rianne heeft haar gedrag verbeterd, of dat wil ze in ieder geval doen. Ze heeft besloten op de dinsdag en donderdag vlogs te uploaden. Mooie dagen lijkt mij al heb ik wel lichte twijfels nu de dagen dicht op elkaar liggen. Is dat marketingtechnisch wel zo handig? Ook lijkt mij deze optie gekozen omdat veel Youtubers op de maandag vloggen waaronder het opkomende talent Romy D’Fonseca.

In de laatste vlog gaat Rianne in op het feit dat er nog altijd geen tv-kastje in haar huis staat. Ook heeft ze intense stress bij de IKEA als blijkt dat ze haar geliefde hondje, Harvey, niet mag meenemen. Harvey is trouwens een schat van een hond die af en toe ook keiharde scheten kan laten.

Hopelijk haalt Rianne Meijer met haar nieuwe strategie meer kijkers want daar schort het nogal aan, als je kijkt hoe famous ze op d’r insta is.

Hieronder de laatste vlog van Rianne:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *