Influencers niet heel bedreven op Black Friday

Een rondje van mij langs de velden heeft geen gekke dingen opgeleverd. Behalve Bas Smit lijken de meeste influencers zich wel aan de sociale spelregels te houden.

Natuurlijk is er ieder jaar weer een actie die uit het oog springt. Dit jaar is dat de actie van financial influencer Emma Mouthaan. Zij heeft deze Black Friday helemaal niks gekocht! Ik heb Emma vandaag even geDM’ed en ze wil vandaag met name investeren in sparen en beleggen. Emma vindt dat jongeren (en met name studenten) beter met hun zuurverdiende geld kunnen omgaan. Soms moet je de verleiding immers kunnen weerstaan.

Emma is al een tijdje aan het opvallen. Eerst deed ze dat met haar website www.skerestudent.com, die komende nacht overigens even uit de lucht gaat omdat ze naar een nieuwe hoster overstapt. De laatste tijd is Emma Mouthaan ook meer op Instagram actief. Ze post in haar verhalen met name polls hoe studenten tegen geld en beleggen aankijken. Emma besteedt met name aandacht aan de torenhoge studieschulden die veel jongeren hebben. Die zijn immers niet mals. Emma vindt dan studenten wel veel minder en bewust moeten uitgeven. Laatst heeft ze het beursspel bij RTL Z gespeelt, een mooie complicatie van hoe zij tegen financiën aankijkt.

In het dagelijks leven studeert Emma aan de WUR en de VU en geeft ze ook colleges over beleggen via Skerestudent.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *