Claire Lucia: onze vrouw in New York

De meeste Nederlandse influencers wonen in Nederland als ze niet op het altijd zo zonnige Curaçao of het mooie Bali aan het chillen zijn. Sommige influencers niet. Zoals Claire Lucia, onze vrouw in New York.

Claire vlogt veel over haar leven in Amerika. Over haar drang met een Amerikaan te trouwen om zo in New York te blijven mogen wonen. Of over het alledaagse leven zoals haar pauzes tijdens werkdagen waar ze altijd dezelfde lunch besteld.

Haar vlogs zijn heel chill en vlot om te bekijken maar ze snijdt soms ook heavy topics aan. Zoals onlangs iemand die zelfmoord heeft gepleegd door in New York van een hoog gebouw te springen. Of sombere dagen die Claire af en toe (zoals iedereen denk ik) ook heeft. Het is in het leven van Claire niet altijd rozengeur en maneschijn.

Claire probeert de laatste tijd iedere dag te vloggen. Dat is haar vooralsnog goed gelukt, waarvoor hulde! Ik hoop dat Claire deze zomer, zolang ze nog in Amerika blijft, weer haar coole tripjes naar Los Angeles en Las Vegas aan ons laat zien.

Hieronder de laatste video van Claire:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *