Influencers delen hun liefde en leed #tranenvangeluk

De laatste dagen is er iets nieuws trending op social media. Vooral op Instagram delen bekende influencers hun liefde maar vooral ook struggels in life.

Lange verhalen de laatste dagen op Instagram. Veel influencers lijken toch niet dat mooie leventje op Bali, Ibiza en in Amsterdam te hebben dan we denken. Er volgen veel zinnen waarin staat hoe zwaar hun leven wel niet is en dat er in hun libi veel struggles zijn geweest.

Het begon, zo denk ik, een beetje bij Instagram model en plus-model Isadee Jansen. Isadee heeft na veel wikken en wegen ervoor gekozen om plus-model en curve-model geworden. Natuurlijk zal ze in het verleden veel negatieve reacties op haar uiterlijk hebben gehad. Die reacties hebben haar geraakt.

De laatste twee jaren waren voor Isadee loodzwaar, zo zei ze zelf. Gelukkig heeft Isadee lieve vrienden zoals model Daelorian van der Kolk. Die zorgen ervoor dat Isadee haar verdriet wel eens kan vergeten.

Andere influencers hebben haar idee onder hashtag #tranenvangeluk overgenomen. Het is ook een mooi gebaar naar alle volgers die het ook wel eens zwaar hebben en niet zo bekend zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *