Dit is het vermogen van YouTuber Gio Latooy

Gio Latooy. De poezen Snif en Snies, zijn ex Jade, het huis in de buurt van Krimpen aan de Lek, de Ferrari, Floris Wyers op bezoek, lekker lullen over poep, kots en seks met Vincent. We weten het allemaal. Maar wat is eigenlijk het vermogen van Gio?

Gio heeft inmiddels al ruim 1,3 miljoen YouTube abonnees, dus deze gozer doet het niet onaardig. Ook heeft deze meneer inmiddels 1 miljoen Instagram volgers. Maar oké, wat verdiend hij daarmee dan?

Man-Man.nl zocht uit wat het vermogen van Gio dan in geld uitgedrukt is. Via de advertenties van YouTube (Google Adsense) zou Gio volgens berekeningen 20.000 euro per maand moeten verdienen. Voor een enkele samenwerking zelfs 60.000 euro. Men komt uiteindelijk op een vermogen van 1,5 miljoen euro uit. Niet slechts voor een YouTuber die weinig opleiding genoten heeft.

Gio heeft het laatst uitgemaakt met Jade Anna van Vliet. Ook zij is een bekend YouTuber, die zich vooral focust op beauty en reizen terwijl Gio echt een mannen kanaal heeft met ritjes in de Ferrari, vette reizen, het bezoeken van F1-races en andere coole stuff.

Onze gevleugelde vriend Gio heeft dus aardig wat bij elkaar gestackt. Moge hij er dit jaar goed van kunnen genieten en geen relaties meer met minderjarigen krijgen.

Zie hier de laatste vlog van onze Gio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *